Meet the trainers

Arenal Academy

Meet the trainers

Beginners, recreatieve en competitie- spelers vanaf 8 jaar kunnen lessen volgen aan Arenal Academy. Er is keuze uit losse lessen, lessenreeksen of stages.

Wat deze Academy zo bijzonder maakt, is ons team van professionele & enthousiaste trainers. Die staan namelijk te popelen om je te motiveren en aan te moedigen om het beste uit jezelf te halen!

Saul - hoofdtrainer

Hi everyone,

my name is Saul and I am the Spanish padel head coach with more than 16 years of experience and thus very extensive professional knowledge around padel.

Ai Noa - trainer

Hallo iedereen,

Ik ben Ai Noa, Al mijn hele jong leventje ben ik actief als competitie- tennisster (huidig nr 109) en sinds enkele jaren eveneens als tennis- en padeltrainer.

Cédric - trainer

Hallo,

Padel is een sport die mensen met elkaar in contact brengt en waar fun centraal staat. Dit komt zeker en vast ook terug in mijn lessen!

Elke - trainer

Dag padelfans.

In het verleden was ik professioneel tennisster, nu ben ik als P500 speler echter helemaal verknocht aan padel.

Linn - trainer

Hi ik ben Linn,

ik ben een P500-speelster en behoor tot de top 16 van de Belgische vrouwenranking. Ik kijk ernaar uit om jullie de liefde voor padel door te geven!

Pascal - trainer

Hallo ik ben Pascal,

Ik ben begonnen als voetbalspeler om vervolgens door te groeien naar trainer met + 30 jaar ervaring. 15 jaar geleden ontdekte ik padel op vakantie en het was liefde op het eerste gezicht!

Nino - trainer

Hoi Padelero’s, mijn naam is Nino!

Zelf ben ik zeer gedreven in het spelen en lesgeven van padel. Zelf geef ik 5 jaar padelles. Opzoek naar perfectie, maar vooral fun staat bij mij vooropgesteld! Ik kijk er alvast naar uit om van jullie betere padellers te maken. See you on the court! 💪🏻